Fót TV / Dunakeszi / A 7. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny Dunakeszin
A 2016-os Dunakanyar Hangja zsűrije

A 7. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny Dunakeszin

A 7. Dunakanyar Hangja tehetségkutató énekverseny válogatása 2016. február 13-án, szombaton 14.00 órától zajlik.

Az idei zsűri tagjai: Farkas Pál zeneigazgató, karmester, Toldi Tamás művészeti díjas énekes, dalszövegíró, Lábas Viki a Margaret Island énekesnője, Szolnoki Péter énekes, dalszerző és Kaszás Géza színművész.

A szakemberek megígérték, hogy minden versenyzőt építő kritikával fognak illetni, és úgy véleményezni a produkciókat, hogy az segítség legyen a további karrier építésében. Mindenkinek azt ajánlják, hogy ha éreznek magukban tehetséget az énekléshez, jelentkezzenek és mutassák meg magukat bátran.

A Dunakanyar Hangja eddigi felfedezettjei között szerepel például Kováts Vera és Benji is, akiknek ez a verseny adott erőt és lehetőséget a további fejlődéshez. Benji tavaly 3. lett az X-Faktorban, idén pedig bekerült a Dal legjobb 30 előadója közé.

A jelentkezés nincsen korhatárhoz kötve, bárki jelentkezhet. A jelentkezőknek egy maximum 3 perces – akár saját – produkcióval kell készülniük, a válogatáson nincs műfaji megkötés, hangszeres kíséret is megengedett.

Két kategóriában hirdetnek majd győztest: gyermek és felnőtt kategóriában. Az értékes nyeremények között stúdiófelvétel, videóklip-forgatás, wellness hétvége, vacsorameghívás és számos tárgynyeremény szerepel. Az idei verseny főnyereménye felnőtt kategóriában egy kétszemélyes utazás a meseszép Velencébe.

Dunakanyar Hangja 7 - 2016

Loksa Levente szervező a rendezvény sajtótájékoztatóján elmondta, idén is egy nagyon színvonalas versenyre várják a jelentkezőket, akár a válogató napján, a helyszínen is lehet jelentkezni.

A 13.00 órától kezdődő regisztrációhoz fényképes igazolványt, 18 év alattiak esetében szülői beleegyező nyilatkozat vagy hozzájárulást, 4000.- Forint nevezési díjat és pendrive-on vagy CD-n zenei alapot kérnek a szervezők.

Helyszín:
VOKE József Attila Művelődési Központ
2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.

Bővebb információ: www.dunakanyarhangja.hu

Mit gondol róla?

hozzászólás