Fót TV / Fót / Fótról az Űrbe – beszélgetés Illés Gabriella producerrel

Fótról az Űrbe – beszélgetés Illés Gabriella producerrel

Fiatal, sikeres, folyton új kihívásokat kereső beszélgetőtársam jelenleg A Játékkészítő szuperprodukció tulajdonosa és producere. Illés Gabriella még egyetemi évei alatt, kereskedelmi televíziókban kezdte végigjárni a ranglétrát, riporterként, szerkesztőként tanulta ki a szakma csínját-bínját, majd producerként Uri Geller oldalán mutatkozott be, és olyan műsorok köthetőek hozzá, mint a milliós nézettségű Megasztár, A Nagy Duett vagy a Propaganda. Szakmai és közönségdíjak és egyre nagyobb felelősségű munkák, vezetői posztok után ma már saját álmát váltja valóra: a Tulipántündér Produkcióval létrehozta A Játékkészítő című zenés akciómesét.

A televíziós és immár színházi berkekben is méltán elismert producer különösen értékes lehet a Fót TV nézői számára, hiszen büszkén és nagyon szimpatikus egyértelműséggel vallja magát fótinak.

Végre egy népszerű nő, aki komoly munkával éri el nem mindennapos sikereit, és ezért valódi példakép vált belőle pályakezdő fiatalok és kézzelfogható eredményekre vágyó felnőttek számára egyaránt! Minden új projektje bizonyíték arra, hogy igenis lehetséges a mai világban úgy érvényesülni, hogy közben a valódi értékek ne sérüljenek.

És hogy hogyan lelte meg a kijáratot az űrbe? Ez is kiderül beszélgetésünkből. Eddigi pályafutása után nem kételkedünk abban, hogy valóban azok lehetünk, amik csak akarunk, egyszerűen nagyot kell álmodni, bele kell vágni: „Képzeld el és megkapod!”

Adásba kerülés első időpontja: 2016.03.18. 18:00

Mit gondol róla?

hozzászólás