Fót TV / Fót

Fót

Forgalmi változások a Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Fót és Mogyoród környékén

Nico Rosberg - Edzés a Hungaroringen

Forgalmirend-változásokra kell számítani az M3-as autópálya Budapest és Mogyoród közötti szakaszán péntektől vasárnapig, a Forma-1-es Magyar Nagydíj idején – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tovább

Szebb és kényelmesebb ügyintézést biztosító épületbe költözött a Fóti Rendőrőrs

Fóti Rendőrőrs

Még nagyobb biztonságban érezhetik magukat a fóti lakosok. A Fóti Önkormányzat jóvoltából felépült 83 négyzetméteres, új épületben 15 rendőr teljesít szolgálatot.

Tovább

Idén már 11. alkalommal került megrendezésre a “Zeng a lélek” népművészeti fesztivál

XI. Zeng a lélek Nyárköszöntő népművészeti fesztivál

2016. június 11-én szombaton Fóton, a Plébánia kertben került megrendezésre a XI. Zeng a Lélek, Nyárköszöntő népművészeti fesztivál.

Tovább

Mentőhelikopter érkezett a Volánbusszal ütköző autó sofőrjéért

volanbusz-auto-baleset-fot-sikatorpuszta-1

Személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött a Budapestet Fótligettel összekötő 2102-es számú úton. A személyautó sofőrje sérült.

Tovább

Mire tanít a judó? – a fóti Musashi Dojóba látogattunk

Fót judó - Musashi Dojo

Szilágyi Gábor judómester évek óta tart Fóton edzéseket. A Fót Musashi Dojóba látogattunk, ahol a fél éve judózni tanuló gyerekek edzésébe pillanthattunk be.

Tovább

Fótról az Űrbe – beszélgetés Illés Gabriella producerrel

Illés Gabriella producer

Fiatal, sikeres, folyton új kihívásokat kereső beszélgetőtársam jelenleg A Játékkészítő szuperprodukció tulajdonosa és producere. Illés Gabriella még egyetemi évei alatt, kereskedelmi televíziókban kezdte végigjárni a ranglétrát, riporterként, szerkesztőként tanulta ki a szakma csínját-bínját, majd producerként Uri Geller oldalán mutatkozott be, és olyan műsorok köthetőek hozzá, mint a milliós nézettségű Megasztár, A Nagy Duett vagy a …

Tovább