Fót TV / Közélet

Közélet

Forgalmi változások a Forma 1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Fót és Mogyoród környékén

Nico Rosberg - Edzés a Hungaroringen

Forgalmirend-változásokra kell számítani az M3-as autópálya Budapest és Mogyoród közötti szakaszán péntektől vasárnapig, a Forma-1-es Magyar Nagydíj idején – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tovább

Még két hétig lehet pályázni az összesen 170.000 eurós támogatásra

Auchan Együtt az ifjúságért pályázat

Még két hétig lehet jelentkezni az idén 20 éves nemzetközi Auchan az Ifjúságért Alapítvány márciusban meghirdetett pályázatára, melyben 20 civil szervezet összesen 170.000 eurós támogatást nyerhet el. Az Alapítvány a társadalomra nézve különösen hasznos, az Auchan áruházak vonzáskörzetében, nehéz helyzetben élő 5-25 éves fiataloknak szóló projektek megvalósulását segíti. A civil …

Tovább

Az új vadászati törvény titkai és egy igaz vadász becsülete – beszélgetés Földi Pállal

Földi Pál - Fóti Vadászklub

A magyar közvéleményben a vadászatról, a vadászokról kialakult negatív kép az utóbbi időben kezd átmenni pozitívba, mégis sok előítélet él még bennünk, ami persze az ismeretek hiányából fakad. Beszélhetésünkben az élet írott és íratlan vadásztörvényeiről esik szó.

Tovább

Hangákban a zöldre érett nők közössége Fóton is

Hangák Fóton

Vajon hogyan kapcsolódhat a közösséghez való tartozás ereje, a környezettudatosság fontossága és a hazai termékek iránti elkötelezettség? Műsorunkban egy egyedülálló nonprofit kereskedelmi közösséget mutatunk be.

Tovább

Fóton is előkerültek a kockás ingek

Kockás ingben - Fóti Garay János Iskola

Február 19-re, péntekre hirdették meg a köznevelési reform ellen tiltakozó tanárok és tanulók a kockás ingek tüntetőleg való viselését.

Tovább

CSOK a fóti családok otthonteremtése érdekében is

Tuzson Bence - CSOK tájékoztató Fóton

Tuzson Bence országgyűlési képviselő február 16-án Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel (CSOK) kapcsolatos lakossági tájékoztatót tartott Fóton a Katolikus Közösségi Házban.

Tovább