Fót TV / Műsorok

Műsorok

XI. Zeng a lélek Nyárköszöntő népművészeti fesztivál

Idén már 11. alkalommal került megrendezésre a “Zeng a lélek” népművészeti fesztivál

2016. június 11-én szombaton Fóton, a Plébánia kertben került megrendezésre a XI. Zeng a Lélek, Nyárköszöntő népművészeti fesztivál.

Tovább
Illés Gabriella producer

Fótról az Űrbe – beszélgetés Illés Gabriella producerrel

Fiatal, sikeres, folyton új kihívásokat kereső beszélgetőtársam jelenleg A Játékkészítő szuperprodukció tulajdonosa és producere. Illés Gabriella még egyetemi évei alatt, kereskedelmi televíziókban kezdte végigjárni a ranglétrát, riporterként, szerkesztőként tanulta ki a szakma csínját-bínját, majd producerként Uri Geller oldalán mutatkozott be, és olyan műsorok köthetőek hozzá, mint a milliós nézettségű Megasztár, A Nagy Duett vagy a …

Tovább
Wernke Ádám - Dunakanyar Rendezvényiroda

A 7. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny – mi a Siker titka?

Idén hetedik alkalommal rendezték meg a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekversenyt, az egy hónapon át tartó verseny döntőjére február végén került sor. Wernke Ádámmal arról beszélgettünk, vajon mitől egyedülálló és országosan népszerű az általa szervezett térségi tehetségkutató verseny.

Tovább
Ünnepi előadás az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Ünnepi előadás az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére

Március 15-én két programmal is várta a megemlékezőket Fót Város Önkormányzata. Délelőtt 10 órakor az Óvodakertben (amit lassan Szoborkertnek is hívhatunk) gróf Apponyi Franciska szobrát avatták fel, majd a Vörösmarty Művelődési Házban az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre várták a lakosokat, ahol immár hagyományosan sor került a városi …

Tovább
Földi Pál - Fóti Vadászklub

Az új vadászati törvény titkai és egy igaz vadász becsülete – beszélgetés Földi Pállal

A magyar közvéleményben a vadászatról, a vadászokról kialakult negatív kép az utóbbi időben kezd átmenni pozitívba, mégis sok előítélet él még bennünk, ami persze az ismeretek hiányából fakad. Beszélhetésünkben az élet írott és íratlan vadásztörvényeiről esik szó.

Tovább
Hangák Fóton

Hangákban a zöldre érett nők közössége Fóton is

Vajon hogyan kapcsolódhat a közösséghez való tartozás ereje, a környezettudatosság fontossága és a hazai termékek iránti elkötelezettség? Műsorunkban egy egyedülálló nonprofit kereskedelmi közösséget mutatunk be.

Tovább